SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN | IKHLAS DARI PENGEDAR SAH SHAKLEE


Salam sayang buat semua yang sudi membaca blog Fuzza ini....=) Sempena 1Syawal hari ini, Fuzza ingin mengucapkan Selamat Hari Raya buat semua. Fuzza juga ingin memohon maaf sekiranya ada kesilapan yang dilakukan oleh diri ini secara langsung atau tidak langsung.


Raya tahun ini adalah sesuatu yang agak istimewa kerana Fuzza tidak berpeluang untuk berhari raya di kampung. Namun ia adalah satu peluang yang diambil untuk merasakan suasana hari raya di KL. 

Alhamdulillah...not that bad pun. Suasana ibu kota masih meriah. Masih ada yang gigih menjual sate dan lemang di malam raya....=) Takbir masih berkemundang di malam raya. Tapi apa yang best, tiada trafik jam...huhu

Dipagi raya dapatlah solat bersama-sama di Masjid Wilayah yang tersergam indah ini.

pengedar shaklee kota damansara gombak


Dan ini adalah antara juadah kami untuk pagi raya!! 1 Syawal tetap disambut walaupun dalan keadaan besederhana. Kena jaga makan di hari raya ni, takut kang berat badan naik dengan cepat. (Tips Kurus Selepas Raya)

pengedar shaklee kota damansara gombak


Selepas ini, bermulalah pula sesi ziarah menziariahi rakan-rakan yang berada di area KL ini. Wokey...babai see you all!!

Oppss lupa!! Sebarang order untuk produk Shaklee akan diposkan pada hari Rabu ya. Ramai yang order Set Kurus Shaklee tau sebab takut berat badan naik makan macam-macam semasa raya ni. Nak order pape just contact Fuzza, pengedar sah Shaklee anda! Boleh whatsapp or sms no problem. Fuzza tak cuti....24hours online!! Huhu....


Anda mungkin meminati::


Dapatkan penjimatan untuk setiap produk Shaklee dengan mendaftar sebagai ahli JOM DAFTAR SEKARANG! Berminat dan untuk sebarang pertanyaan/info:

Hubungi Fuzza Nisa
Tel/Sms/Whatsapp: 017-6961509
Visit and like us on FB: https://www.facebook.com/mummysayf


 "INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE? HUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FACEBOOK"

No comments:

Post a Comment