SIJIL HALAL SHAKLEE

Halal ke Produk Shaklee?

Untuk pengetahuan umum, produk shaklee ini mendapat sijil halal daripada Islamic Services of America. Dan sijil halal ini akan diperbaharui setiap tahun. Bagi pengguna produk yang Muslim, jangan ragu-ragu untuk menggunakan produk Shaklee ya. Produk Shaklee adalah halalan thoyyiba...=)Mungkin ada diantara anda yang tertanya-tanya, kenapa bukan JAKIM yang mengeluarkan sijil halal untuk produk shaklee ni ya ??

Haa...meh sini fuzza nak bagi pencerahan sikit ya. Produk Shaklee ini dikilangkan di Amerika Syarikat dan setiap negara akan ada badannya yang tersendiri untuk mengeluarkan dan memantau produk yang halal. Islamic Services of America (ISA) adalah badan yang mengeluarkan sijil halal di Amerika. Badan ini adalah salah satu badan yang diiktiraf oleh JAKIM. Boleh lihat dilaman web Jakim ya...=)
Berminat dan untuk sebarang pertanyaan/info:

Hubungi Fuzza Nisa
Tel/Sms/Whatsapp: 017-6961509
Visit and like us on FB: https://www.facebook.com/mummysayf

"INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE? HUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FACEBOOK"

No comments:

Post a comment