WAKTU IMSAK DAN BERBUKA PUASA 2014

WAKTU IMSAK DAN BERBUKA PUASA 2014 | SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK

by MummySayf

Alhamdulillah!!!

Kita bakal bertemu lagi dengan Ramadhan Al-Mubarak pada tahun ini. Semoga Ramadhan kali ini adalah lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya. Bagaimana dengan persiapan Ramadhan kali ini? Semestinya meriah kan?? Di bulan mulia ini marilah kita sama-sama banyakkan amal ibadah dan amalan-amalan sunat. Semoga ia menjadi bekalan saham kita di akhirat nanti....amin.

Bila sebut pasal puasa, mesti anda tercari-cari waktu imsak dan berbuka puasa kan?? Memandangkan esok nak puasa dah, hari ini Fuzza nak kongsikan Waktu Imsak dan Berbuka Puasa 2014, khas buat anda. Boleh klik link dibawah mengikut Negeri ya. Print dan tampal atau boleh save di hp =)Selamat menjalani ibadah puasa dan menyambut Ramadhan Al-Mubarak !!!Anda mungkin meminati::

- Tips Ibu Menyusu Berpuasa
- Puasa Seorang SuperMama

Dapatkan penjimatan untuk setiap produk Shaklee dengan mendaftar sebagai ahli JOM DAFTAR SEKARANG! Berminat dan untuk sebarang pertanyaan/info:


Hubungi Fuzza Nisa
Tel/Sms/Whatsapp: 017-6961509
Visit and like us on FB: https://www.facebook.com/mummysayf


 "INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE? HUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FACEBOOK"

No comments:

Post a Comment