SET BERSALIN SHAKLEE, TESTIMONI IBU BERPANTANG SIHAT DENGAN CEPAT

SET BERSALIN SHAKLEE CADANGAN PENGEDAR UNTUK HASIL TERBAIK


Salam sayang buat ibu-ibu semua. Entry hari ini mungkin sesuai untuk ibu hamil yang sedang mencari set berpantang yang hendak digunakan selepas bersalin nanti. Perlukah kita mengambil set premium? Mesti ibu-ibu pening nak pilih set yang mana bukan? So, hari ini Fuzza akan kongsikan sedikit mengenai Set Berpantang Shaklee ini.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

ISI PENTING ENTRY UNTUK JIMAT MASA


1. Set Bersalin Shaklee adalah set bersalin yang baik yang boleh digunakan untuk bersalin secara normal dan pembedahan.
2. Tidak perlu tunggu sehingga 2 minggu, boleh terus mengambilnya sejurus selepas bersalin. Ia bukan jamu.
3. Kelebihan Set Bersalin Shaklee : 100% semulajadi, halal dan amat mudah digunakan.
4. Harga Runcit Set Bersalin Shaklee : Set Asas RM268.75 dan Set Lengkap RM479.75
5. Untuk penjimatan berganda boleh hubungi Fuzza 017-6961509. Jadi ahli shaklee, memang banyak kelebihan dan faedah diperoleh.
6. Bila boleh mula makan? Serta merta selepas bersalin.
7. Cara makan set berpantang shaklee ini macam mana? KLIK SINI untuk cadangan cara pengambilan terbaik set bersalin shaklee.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

PILIHAN SET BERSALIN SHAKLEE | CADANGAN TERBAIK PENGEDAR SHAKLEE ANDA


Sebenarnya agak sukar untuk memilih Set Bersalin terutama untuk first time mothers yang tiada pengalaman. Pengalaman Fuzza sendiri menggunakan set berpantang jamu jenama lain selepas bersalin Sayf amatlah tidak berpuas hati. Beli set bersalin lengkap yang mana harganya mencecah sehingga RM700, namun kerana jamu yang teramat panas tidak sesuai dengan bayi. Sayf naik ruam bintik-bintik merah. Kalau masa itu sudah berkenalan dengan Shaklee, alangkah indahnya. Namun kita belajar dari pengalaman. In Shaa Allah, bersalin anak kedua ini Fuzza akan merasai berpantang bersama set shaklee. Pengalaman mengandung bersama set hamil shaklee pun dah best tau...=)

SET BERSALIN ASAS SHAKLEE


SET BERPANTANG SHAKLEE
SET BERSALIN ASAS SHAKLEE

SET BERSALIN LENGKAP SHAKLEE


SET BERPANTANG LENGKAP SHAKLEE
SET BERSALIN LENGKAP SHAKLEE

KHASIAT DAN KEBAIKAN SET BERSALIN SHAKLEE


Jom kita review setiap satu produk yang terkandung dalam Set Bersalin Shaklee ini. Apakah khasiatnya dan bagaimana ia boleh membantu ibu-ibu dalam pantang ini... =)

Multivitamin lengkap dengan 12 vitamin dan 7 mineral yang diperlukan oleh tubuh badan seharian. Dalam masa berpantang ini, kadang-kala kita tidak akan segala vitamin yang diperlukan tubuh kerana berpantang makan. Uniknya Vita-lea Shaklee ini diformulasi dengan iron yang sangat diperlukan tubuh selepas bersalin kerana ibu-ibu akan kehilangan darah yang banyak.

Bertindak sebagai anti stress, mengelakkan kemurungan (meroyan) dan menstabilkan hormon

Sangat penting untuk menyembuhkan luka, pembentukan kolagen dan memperbaiki tisu-tisu yang rosak ketika bersalin.

Membantu mempercepatkan penyembuhan luka terutama luka dalaman (rahim)Mengurangkan masalah keguguran rambut yang sinonim pada ibu-ibu selepas bersalin.

OSTEMATRIX
Ianya bukan sekadar kalsium. Membantu mengatasi sakit belakang yang kerap dialami ibu-ibu selepas bersalin, membantu sistem pelawasan dan atasi sembelit. Ia juga membantu mengelakkan susu merudum semasa period. 

Ia memberi tenaga, membantu melancarkan penghasilan susu, penting untuk kelenjar dan tumbesaran, mencantikkan kulit si ibu, dan membantu kawal paras kolesterol dan memberikan rasa kenyang pada kadar yang lama. Sangat bagus utk perkembangan dan tumbesaran bayi kerana khasiat ESP ini dapat mengalir kepada bayi melalui susu ibu. Apa bezanya soya Shaklee ini dengan soya lain yang berada di pasaran? Soya Shaklee adalah NON-GMO soy. Ia juga dibasuh TANPA menggunakan alkohol. Diproses dengan suhu yang sangat sederhana agar enzim didalamnya tidak musnah. Kualitinya sangat tinggi.

TESTIMONI DAN REVIEW PENGGUNA SET BERSALIN SHAKLEE SEMASA DALAM PANTANG


Dah tahu mengenai Set Bersalin Shaklee dan segala khasiat dan manfaat yang ibu-ibu akan dapat kan?? Jom kita tengok antara beribu-ribu testimoni dan review dari pengguna Set Bersalin Shaklee ini. Memang sangat best dan mengujakan kerana dengan harga mampu milik, tahan berbulan-bulan lamanya dan hasil yang superb!! 
Testimoni Set Bersalin Shaklee 1
                         
Testimoni Set Bersalin Shaklee 2

Testimoni Set Bersalin Shaklee 3

Testimoni Set Bersalin Shaklee 4

Testimoni Set Bersalin Shaklee 5

Testimoni Set Bersalin Shaklee 6

Testimoni Set Bersalin Shaklee 7

HARGA SET BERSALIN SHAKLEE


Bila sebut tentang harga, mesti ramai yang akan compare sama ada ia berbaloi atau tidak. Mengikut pengalaman dan testimoni dari pengguna, set berpantang shaklee ini sangat berbaloi dengan harganya. Dan kalau nak diikutkan, ia antara set bersalin yang termurah di pasaran kerana setiap dari vitaminnya tahan sangat lama ada yang sehingga 6 bulan !!!



Berikut adalah harga runcit bagi set bersalin shaklee :
 
                                                                       Harga Runcit                         Size

VITA-LEA IRON FORMULA                          RM 88.75                          120 BIJI

 B-COMPLEX                                                 RM 53.75                          120 BIJI

SUSTAINED RELEASED VITA-C                 RM 92.50                          180 BIJI

ZINC COMPLEX                                            RM 33.75                          120 BIJI

ESP SOY PROTEIN                                        RM 150                         1 CANISTER

OSTEMATRIX                                                 RM 61                               120 BIJI
 
Harga Runcit Set Bersalin Asas Shaklee total RM268.75

Harga Runcit Set Bersalin Lengkap Shaklee total RM479.75



TUNGGU DULU !!! Kenapa perlu bayar lebih jika anda ada cara untuk menjimatkan wang anda bukan?? Ya..ada rahsianya !!


Jika anda mahukan kelebihan penuh produk shaklee ada 2 cara. Bagaimana??


1. Mendaftar sebagai ahli Shaklee. Anda berpeluang mendapat diskaun dengan setiap belian apabila mendaftar menjadi ahli shaklee. Untuk maklumat lanjut Cara Menjadi Ahli Shaklee (KLIK SINI)

2. Boleh hubungi saya sekarang, Fuzza Nissa Pengedar Sah Shaklee anda !!

Dapatkan penjimatan untuk setiap produk Shaklee dengan mendaftar sebagai ahli JOM DAFTAR SEKARANG! 


Berminat dan untuk sebarang pertanyaan/info:

Hubungi Fuzza Nisa
Tel/Sms/Whatsapp: 017-6961509
Visit and like us on FB: https://www.facebook.com/mummysayf

 "INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE? HUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FACEBOOK"
 

No comments:

Post a comment