FENOMENA SHAKLEE : FAEDAH DAN KELEBIHAN DAFTAR JADI AHLI SHAKLEE

Pong pang pong pang orang sedang bercerita pasal JADI AHLI SHAKLEE dan BERBISNES dengan SHAKLEE ini. Haaaa....bagaikan satu fenomena!!! Betul tak?? Kalau pergi ke branch dan HQ Shaklee pun penuh je skrg ni.

SHAKLEE HQ, SUBANG

Meh sini, hari ini nak bercerita pasal apa laa SHAKLEE hott sgt !!! Apa KELEBIHAN JADI AHLI SHAKLEE?? Mummsayf sendiri JATUH HATI dengan Shaklee tau. Pada mulanya semestinya selepas menggunakan HOT PRODUK ESP SOY PROTEIN semasa mula-mula nak menyusukan Sayf. Dan syukur sangat Allah bukakan hati ini utk menjadi ahli dan berbisnes dari rumah secara ONLINE sahaja. Dan yang paling penting saya ditemukan dengan support group yang betul. Perlu diingat, anda perlu masuk kedalam support group yang betul supaya kami dapat guide anda cara berbisnes dan kalau anda jadi ahli untuk buat makan sendiri, anda boleh dapatkan konsultasi percuma seumur hidup !!! 


KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE
1. Shaklee adalah jenama TERKENAL & BERKUALITIShaklee adalah jenama terkenal yang semakin menjadi pilihan rakyat Malaysia kerana kualiti produknya dan harganya yg sangat affordable compare to produk2 lain dipasaran. 


2. MODAL dan RISIKO yang RENDAHTidak seperti bisnes lain yang memerlukan modal yang tinggi (dan risiko yang tinggi), hanya modal serendah RM65 sahaja di perlukan untuk pendaftaran seumur hidup sebagai Pengedar Shaklee. Tidak ada yuran atau komitmen bulanan.


3. Harga AHLI YANG RENDAHSemua Pengedar Shaklee boleh membeli produk Shaklee dengan harga yang lebih rendah. Jika anda seorang PENGGUNA TEGAR Shaklee, lebih baik anda mendaftar terus sebagai AHLI SHAKLEE walaupun tidak mahu berniaga.

Ini kerana anda dapat mengumpul point dan Shaklee akan memberi CASH BONUS daripada point tersebut. Ia ala-ala seperti Jusco Card, Tesco Card, Bonus Link. Kumpul point dan dapat BONUS.


4. BONUS yang LUMAYANShaklee menawarkan pakej bonus yang lumayan kepada setiap Pengedar berdasarkan jualan. Ini termasuk bonus wang tunai, bonus kereta, percutian/ haji dan umrah dan banyak lagi. Lagi banyak jualan, lagi banyak bonus anda. Anda tentukan. 

Jika tiada jualan jangan risau kerana anda tidak di kenakan sebarang caj atau komitmen bulanan. Cuma tiadalah bonus. Jadi tiada risiko di pihak anda. 


5. Peluang MENJANA PENDAPATAN dengan MUDAHAnda boleh menjadi pengedar Shaklee secara part time. Samaada anda bekerjaya ataupun surirumah, bisnes Shaklee sangat sesuai utk anda !! Ini kerana anda masih boleh membuat kerja seharian dan menguruskan bisnes Shaklee kerana ianya mudah. Semuanya secara online sahaja yang mana anda tidak perlu keluar dari rumah even ke pejabat pos pun. Sgt mudah dan jimat !! 


6. Sistem online & PENGHANTARAN yang MUDAHShaklee mempunyai sistem online yang mudah di gunakan. Anda tidak perlu lagi pergi ke branch shaklee untuk mengambil produk dan kemudian ke pejabat pos untuk diposkan kepada pelanggan.

Order boleh dibuat melalui sistem online Shaklee dan produk akan di hantar terus oleh Shaklee kepada pelanggan anda melalui courier. Mudah dan menjimatkan masa dan wang anda.


7. Eksklusif SUPPORT GROUP yang sangat HEBATDengan menyertai Shaklee sebagai pengedar dibawah naungan MummySayf, anda akan dijemput khas ke support group yang hebat untuk sama-sama membantu anda memahami produk Shaklee dan teknik & tips utk bisnes secara online.


**AMARAN !!**

TAWARAN seperti diatas ini mungkin anda tidak perolehi jika mendaftar dengan orang lain selain MuMMy Sayf ya. Dan saya tidak bertanggungjawab jika anda tidak dapat BONUS seperti yang dinyatakan !!! - Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. - 

Berminat dan untuk sebarang pertanyaan/info:

Hubungi Fuzza Nisa
Tel/Sms/Whatsapp: 017-6961509
Email: sayfuzanwar@hotmail.com
Visit and like us on FB: https://www.facebook.com/mummysayf

 "INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE? HUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FACEBOOK"

No comments:

Post a Comment