SHAKLEE HQ TELAH BERPINDAH KE TEMPAT BARU

SHAKLEE HQ TELAH BERPINDAH KE TEMPAT BARU YANG LEBIH BEST!!


Hari ini Fuzza ingin membuat sedikit hebahan. Haaa...hebahan mengenai office Shaklee HQ telah berpindah ke tempat yang baru dan lebih menarik. Sebelum ini Shaklee HQ terletak di Empire Shopping Gallery Subang, tetapi kini telah berpindah ke Sunway Pinnacle yang berdekatan dengan Sunway Hotel Resort & Spa dan Sunway Pyramid. 

BAGAIMANA MAHU KE SANA??


Senang sahaja untuk kesana. Zaman sekarang kan canggih manggih. Semua ada GPS atau google maps atau Waze kan?? hehe... So, bolehlah masukkan alamat office Shaklee HQ di bawah ni =)

Alamat lengkap Shaklee HQ yang baru adalah:

Sunway Pinnacle
Level 9, Persiaran Lagoon,
Bandar Sunway,
47500 Subang Jaya,
Selangor.

Boleh juga rujuk gambar ini juga.

shaklee branch

Inilah rupa bentuk Office Shaklee HQ yang baru. Cantik, besar, selesa. Siap ada tempat kanak-kanak riang dan juga surau. So, sementera mak-mak menguruskan sesi urusniaga boleh lah kanak-kanak riang bermain-main. Selain itu ada bilik diskusi, meeting room dan macam-macam lagi. Memang best sangat. Alhamdulillah...betapa pihak Shaklee ingin memberikan kemudahan yang terbaik buat distributor mereka. Jadi bagi anda yang ingin membeli produk shaklee, anda boleh dapatkan harga ahli dengan hanya MENJADI AHLI SHAKLEE atau anda boleh hubungi Fuzza terus. Jangan segan silu k!!

Anda berminat untuk memulakan bisnes Shaklee sekarang?


Mudah sahaja. Boleh ikut langkah-langkah seperti dibawah::

1. Hubungi Fuzza, Pengedar Sah Shaklee anda sms@whatsapp 017-6961509
2. Buat pilihan samaada ingin mendaftar keahlian secara berbayar iaitu RM65 atau keahlian percuma. Buat pembayaran dan Fuzza akan uruskan registration keahlian anda
4. Selepas itu, anda akan dapat ID dan password untuk login sebagai Ahli Shaklee
5. Anda adalah Pengedar Sah Shaklee dan akan dijemput dalam group Eksklusif di FB 
6. Anda boleh memulakan bisnes Shaklee anda sekarang!!!

Ya.....semudah itu sahaja untuk memulakan bisnes Shaklee ini tau !!!

Sediakan sekeping hati yang kental dan tanpa alasan untuk berjaya dalam bisnes Shaklee ini. Setiap satu akan kami ajari dan yang penting tiada alasan jika ingin berjaya!!! Percaya sebelum berjaya... in shaa Allah anda mampu mengubah hidup dan berjaya bersama Shaklee.

BERMINAT NAK DAFTAR JADI AHLI SHAKLEE HARI INI?


 KLIK LINK INI ataupun hubungi Fuzza terus di 017-6961509 !!!Saya nantikan anda dengan tangan terbuka untuk menjadi sebahagian keluarga besar Shaklee kami!!Dapatkan penjimatan untuk setiap produk Shaklee dengan mendaftar sebagai ahli JOM DAFTAR SEKARANG! Berminat dan untuk sebarang pertanyaan/info:


Hubungi Fuzza Nisa
Tel/Sms/Whatsapp: 017-6961509
Visit and like us on FB: https://www.facebook.com/mummysayf


"INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE? HUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FACEBOOK"


No comments:

Post a Comment