PERSEDIAAN MUSIM HAJI DAN UMRAH


Musim haji dan umrah tiba lagi. Biasalah kalau nak ke sana bakal-bakal haji dan umrah perlu mengambil suntikan kan. Bila sampai sana jangan lupa kesihatan juga perlu dijaga kerana perubahan cuaca. Tambahan pula keadaan di sana pada waktu ini agak berhabuk dan berdebu kerana banyak construction sedang dijalankan.

Baru-baru ini beberapa customer dan kawan-kawan mummysayf mengirim nutriferon untuk mak dan ayah mereka menunaikan haji. Ramai sudah tahu kebaikan nutriferon sebagai agen antibodi semulajadi.Sekarang sudah ada pilihannya. Nutriferon adalah produk yang dibina oleh pakar imunologi iaitu Dr Yasuhiko Kojima. Inilah satu-satunya produk untuk imun yang pertama menjalani beribu-ribu kajian dan ujian sebelum dipatenkan. Apa ada dalam Nutriferon Shaklee ni ye?


KANDUNGAN NUTRIFERON ?


Biji labu, biji plantago, Japanese honeysucle Flower dan saffflower. Semuanya berasaskan tumbuhan, jadi anda tidak perlu risau kerana ia 100% dari bahan semulajadi. Dan sudah tentulah tiada kesan buruk jika hanya dari tumbuhan semulajadi ini.


5 Sebab Kenapa Saya Perlu Beli Nutriferon?


  • Terbukti daripada Empat Kajian Klinikal Pada Manusia-Campuran fitonutrien yang berkesan dan selamat ini memberi sokongan imun tepat pada peringkat sel. Kajian menunjukkan khasiat kesihatan yang luar biasa dan perlindungan imun yang diperolehi daripada campuran khas empat ekstrak tumbuhan di dalam NutriFeron.
  • Meningkatkan paras interferon secara semulajadi*-Para saintis dan komuniti perubatan telah mengenalpasti interferon sebagai sesuatu yang amat penting bagi fungsi imun yang sihat. NutriFeron merupakan satu-satunya pemakanan tambahan di U.S. yang dicipta oleh penemu interferon yang boleh menambahkan penghasilan interferon di dalam badan secara semulajadi.*
  • Dicipta Oleh Individu Yang Menemui Interferon-Ahli imunologi yang terkenal di dunia, Dr. Yasuhiko Kojima merupakan individu pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo.
  • Rumusan Berpaten Yang Eksklusif-NutriFeron tidak dapat dijumpai di mana-mana kedai. Ia hanya boleh didapati melalui Shaklee. Rumusan berpaten NutriFeron yang unik adalah eksklusif kepada Shaklee.Ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.
  • 40 tahun kajian-Setelah menjalankan penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, Dr. Yasuhiko Kojima telah menghasilkan satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi di dalam badan.Menurut kajian terbaru, NutriFeron telah berjaya membuktikan kesan positif terhadap serangan sel-sel semulajadi (NK) – menyokong lebih banyak perkembangan untuk sistem sains imunisasi ini.


Dapatkan dan hadiahkan untuk ibu dan ayah hari ini!!!

- Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. - 

Berminat dan untuk sebarang pertanyaan/info: 

Hubungi Fuzza Nisa 
Tel/Sms/Whatsapp: 017-6961509 
Email: sayfuzanwar@hotmail.com 
Visit and like us on FB: https://www.facebook.com/mummysayf

No comments:

Post a Comment