BENGKEL NUTRISI SHAKLEE

Salam sayang semua blog readers mummysayf...

Alhamdulillah masih diberikan peluang untuk bernafas di bumi Allah ini. Hari ini mummysayf nak berkongsi sedikit info on aktiviti yang dilakukan pada hari Sabtu lepas iaitu mummysayf menghadiri Bengkel Nutrisi Shaklee. Sangat best !!! Dan terlalu banyak info-info berguna yang akan dapat dikongsikan bersama anda semua from time to time.

Bengkel diadakan di Holiday Villa Subang. Bila buat di Holiday Villa ni, kita pun seakan-akan datang vacation kan...nyaman dan tenang je!! =)

First session dikongsikan bersama on Online Shopping with Shaklee. Apa tu?? Haaa..bagi anda yang sedang menggunakan produk Shaklee, sangat dialu-alukan menjadi ahli. Inilah antara benefit yang sangat best sekarang ini sebab anda dah boleh shopping online saja. Setiap ahli akan dapat ID dan Password dan anda boleh beli mana-mana produk Shaklee hanya di hujung jari, 24jam sehari 7 hari seminggu. Syokknyaaa.... =)

Selepas itu bermula sesi bersama Nutritionist Shaklee, Ms Celine. Buat pengetahuan anda, Shaklee mempunyai Nutritionists sendiri. Di mana, mereka ini dilatih dan pakar dalam bidang ini. Banyak ilmu yang dikongsikan Ms Celine dan kesimpulannya, produk Shaklee ini memang terbaik!!! Apa yang uniknya Shaklee ini, ia mempunyai Scientist sendiri, lab test sendiri, kualiti test sendiri dan mereka juga membuat test dari pihak ketiga untuk memasti hanya produk yang SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI diberikan kepada anda. Jikalau anda mencari produk tanpa Parabens, carilah Shaklee !! Dan banyak lagi senarai TIDAK SHAKLEE. Boleh baca disini.

Bertukarlah kepada produk yang SEMULAJADI, kerana kesihatan anda tidak ternilai. Dan kalau anda nak beli produk dgn harga JIMAT or NAK BISNES, boleh contact mummysayf ya. Register ahli under kami dan pelbagai keistimewaan dan benefit yang akan anda dapat. Jom baca SINI !!!

Jom cuci mata, ada sedikit gambar yang mummysayf ambil untuk buat kenang-kenangan....=)
Holiday Villa, Subang

Shaklee Nutritionists

Children Friendly

Aktiviti Best !!!

Buffet Lunch Treat


Ni bukan sebarang bengkel tau....ada sijil uolsss!!! Now I am your Shaklee Nutritionist !!!

Nutritionist Certificate

- Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. - 

Berminat dan untuk sebarang pertanyaan/info:

Hubungi Fuzza Nisa
Tel/Sms/Whatsapp: 017-6961509
Email: sayfuzanwar@hotmail.com
Visit and like us on FB: https://www.facebook.com/mummysayf

No comments:

Post a Comment