RASA LOYA NAK MUNTAH SELEPAS AMBIL VITAMIN SHAKLEE?

vitamin shaklee ibu hamil

Topik hari ini yang Fuzza nak share dgn anda semua adalah antara soalan yang paling kerap Fuzza dapat samada pm or whatapp. Kebanyakan mengalami masalah loya dan muntah selepas ambil Vita-Lea dan B-Complex Shaklee. Apakah sebab nya? Adakah vitamin ini tidak sesuai dengan anda?

Haaa...ini yang Fuzza nak kongsikan sebenarnya. Bagi anda yang tidak tahu, Vita-Lea adalah multivitamin produk Shaklee dan ia adalah multivitamin yang pertama didunia yang dicipta oleh Dr Forest Shaklee pada tahun 1905. Tahun ini dah genap 100 tahun usia produk Shaklee ini. Dan pelbagai kajian dibuat dari masa ke semasa untuk menambahbaik formulanya supaya ia dapat menjadi vitamin yang terbaik buat pengguna. Maka anda tak perlu rasa risau jikalau merasa loya atau nak muntah selepas mengambil Vita-Lea ya!!

multivitamin shaklee


Anda hanya perlu menukar waktu pengambilan. Ambil Vita-Lea selepas anda mengambil makanan yang berat atau erti kata lain anda berasa kenyang betul. Jikalau skrg ini anda ambil selepas sarapan, cuba ambil selepas makan nasi tengahari. Kerana dalam Vita-Lea ini ada iron atau zat besi dan kalau diambil dgn perut yg kosong itu yang menyebabkan anda berasa loya dan nak muntah. Lebih-lebih lagi jika anda mengandung...lagi laa selalu perut rasa kosong ja kan. 

Fuzza dah kongsikan tips ini dengan anda. Cubalah amalkan. Semoga anda mendapat khasiat dan kebaikan darinya. Dan satu lagi sebelum makan jangan lupa baca Bismillah ya =)

Anda nak tahu cara mendapatkan FREE VITA-LEA ?? Boleh hubungi Fuzza sekarang whatsapp 017-6961509 kerana masa sangat terhad!!!

Kongsikan kebahagian, kongsikan kebaikan!!!


Berminat dan untuk sebarang pertanyaan/info: 

Hubungi Fuzza Nisa 
Tel/Sms/Whatsapp: 017-6961509 
Visit and like us on FB: https://www.facebook.com/mummysayf"INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE? HUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FACEBOOK"

No comments:

Post a Comment