MENYESAL SUNGGUH SELEPAS JOIN JADI AHLI SHAKLEE !!!

Serius !!! Menyesal tak sudah selepas terkenangkan kenapalah saya join JADI AHLI SHAKLEE !!!
Nak tahu kenapa?? 
Menyesal sangat kenapalah saya tidak mengenali Shaklee ini lebih awal. Kalau kenal bisnes Shaklee dan group yang sangat awesome ini lebih awalkan lebih bagus. At least dah boleh cuba produk Shaklee semasa mengandungkan Sayf lagi. Tapi redha, setiap yang Allah tentukan itu pasti ada hikmahnya.
Saya join Shaklee mula-mula selepas syok sangat minum ESP Soy Protein Isolate Powder. Masa dalam pantang Sayf memang menghadapi saat-saat sukar untuk breastfeeding. Dan sebab itulah saya berkenalan dengan Shaklee. Syukur sangat dan bermula saat jatuh cinta dengan ESP sehinggalah join jadi ahli. Mula-mula itu memang tak nampak pun potensi untuk menjana pendapatan dengan Shaklee. Buat sekadar suka suki.
So bulan pertama itu, dapatlah bonus dlm RM70++. Masa tu dah kira happy and rasa hebatlah kononnya. At least dah lepas modal keahlian yang saya bayar sebanyak RM75. Lepas tu bulan kedua merasa pulak 3 angka...uikk dalam hati terdetik ok jugak kalau fokus buat Shaklee ni. Dan bulan ketiga alhamdulillah bermulalah mendapat 4angka dalam bisnes ini. Masa tu dah niat tidak mahu toleh ke belakang. Dengan coaching dan ajaran dari upline, alhamdulillah income dari Shaklee ini terus-menerus naik dan mengalahkan income yang dahulunya saya dapat dari x-majikan (sebuah bank terkemuka tau...huhu). Dan seterusnya dapat merasa CAR BONUS pula. Dan tahun ini dapat pula menyertai FREE TRIP yang diberikan oleh Shaklee. Syukur sangat-sangat ya Allah....  itulah jadinya kadang-kadang menyesal sebab tak mengenali Shaklee ini lebih awal....huhu
 
Namun daripada segala monetary benefit yang saya dapat, tiada yang lebih bernilai daripada fleksibility masa yang saya ada dan dapat menjaga anak dengan sendiri. Dapat melihat setiap perkembangan anak di depan mata tanpa perlu risau. Itu yang paling penting, kerana bagi saya anak-anak bukan pilihan. Ibu saya seorang surirumah, dan saya sebagai anak rasa sangat bertuah kerana setiap hari dihidangkan dengan homecook food dan bila balik dari sekolah ada ibu dirumah untuk menyambut. Dan In Shaa Allah saya juga mahu lakukan yang terbaik sebagai seorang ibu untuk anak-anak dan suami tersayang. 
Jadi bagi anda yang masih berfikir panjang untuk melabur RM75 atau tidak, bersyukurlah kerana Allah sudah pertemukan anda dengan Shaklee dan beri anda peluang untuk berfikir samaada nak join seawal ini atau tidak. Jangan lepaskan peluang anda yang ada di depan mata. Kerana satu persatu impian anda boleh capai di dalam bisnes Shaklee ini. In Shaa Allah. Dan anda pastinya tidak akan menyesal menyertai keluarga besar kami yang Awesome =)

Jumpa anda di PUNCAK KEJAYAAN !!!



BERMINAT NAK DAFTAR JADI AHLI SHAKLEE HARI INI?


 KLIK LINK INI ataupun hubungi Fuzza terus di 017-6961509 !!!



Saya nantikan anda dengan tangan terbuka untuk menjadi sebahagian keluarga besar Shaklee kami!!



Dapatkan penjimatan untuk setiap produk Shaklee dengan mendaftar sebagai ahli JOM DAFTAR SEKARANG! 



Berminat dan untuk sebarang pertanyaan/info:


Hubungi Fuzza Nisa
Tel/Sms/Whatsapp: 017-6961509
Visit and like us on FB: https://www.facebook.com/mummysayf


 "INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE? HUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FACEBOOK"

51 comments:

  1. Best jadi ahli jom jalan2 blog http://anmashealthcare.blogspot.com/?m=1

    ReplyDelete
  2. Untungnya jadi ahli shklee.
    http://kekalsihatdenganvitamin.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Assalam,

    best kan jadi ahli shaklee :)

    http://nutrisihatiku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. banyak kelebihan menjadi ahli shaklee.
    http://jannahdanvita.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Bayangkan betapa selesa membeli dgn harga ahli http://superummishoppe.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. comelnya sayf....
    memang menyesal kalau join lambat shaklee
    http://metrobestmom.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. daftar ahli shaklee sepantas 1 2 3

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://alhamdulillahsihat.blogspot.com/p/blog-page.html?m=0

      Delete
  8. Untung dan jimat kan jadi ahli...

    http://sakuralovebeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Daftar jgn xdaftar..rugi siapa x cuba dapatkan free membership.

    www.iras-secret-of-healthy-life.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Memang best jd salah seorg ahli dlm shaklee. Rugi kpd sesiapa yg blm bdaftar
    http://mamazaravitamincentre.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Rugi tau kengkawankalau tak decide btl2 nak join shaklee..Jom join je..Mmg berbaloi!!!
    http://nurkids2u.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Dari side income jadi main income..seronok sangat daftar jd ahli Shaklee yang pada mulanya hanya untuk maintain kesihatan..tak sangka boleh jadi sumber pendapatan

    ReplyDelete
  13. Jom join shaklee bestt terbaikkkk
    Www.mummy-ariana.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Jom jadi ahli
    cantikmenawansihat83.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Tajuk gempak gitu..hehe..
    http://vitamincintaummi.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Jom join shaklee sekarang.Sangat2 berbaloi.Insyaallah.

    http://aizashoppe.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Ingatkan menyesal sebab apa tadi...hehehhe..

    sihat dan cantik pilihan saya: cara untuk jadi ahli shaklee - http://www.imanvitahouse.blogspot.com/2014/07/cara-untuk-jadi-ahli-shaklee.html?m=1

    ReplyDelete
  18. pilihan terbaik jom join shaklee!

    http://bijakvitamin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Shaklee the best kan...

    bysyiraishak.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. yg terbaik adalah financial dan money freedom. Best kan!

    http://permatacintaku.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. Best kan jadi ahli shaklee ni, walaupun untuk makan sendiri tetap dapat manfaat seperti berbiznes. Tapi kalau biznes lagi banyakkk peluang yg shaklee bagi kan. Jom daftar ahli sekarang.

    irsyahealthyhouse.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. Free membership, cashback plak dapat..
    Badan sihat..Apa lagi mau?

    Bagi yang masih blur nak tahu berkenaan Diabetes dan bagaimana Vivix berfungsi
    jom baca
    http://sihatcunmelecun.blogspot.com/2014/07/vivix-shaklee-selamat-tinggal-kencing.html

    Dan ayuh katakan selamat tinggal kepada Diabetes!

    ReplyDelete
  23. Best jadi ahli Shaklee ni.. Sangat berbaloi.. Keahlian seumur hidup pulak tu.. Kesihatan pun terjaga..
    Jom jalan2 kat blog Saya lak..

    http://mamanoufal.blogspot.com/2014/04/keahlian-shaklee.html?m=1

    ReplyDelete
  24. Tiap tiap bulan dapat bonus dari shaklee....memang terbaik laa join shaklee nie....
    Http://qasehfirdausshoppe.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. waaa tajuk teaser
    tak rugi join
    sambil jaga kesihatan, duit pun dapat

    http://leekamalia.blogspot.com/2014/07/cara-jadi-ahli-shaklee.html

    ReplyDelete
  26. Byk sgt benefit join shaklee.. Sikit pun xrugi..malah untung berganda2..hehe
    Jemput singgah blog sy
    http://wanhafizahakima.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. Untung lah dah la dapat vitamin..dapat reward macam2 pulak..besnya.

    http://zairulakmaldaylife.blogspot.com/2014/04/cara-nak-jadi-ahli-shaklee.html

    ReplyDelete
  28. banyak kelebihan menjadi ahli shaklee

    ReplyDelete
  29. http://jannahdanvita.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. jom jadi ahli shaklee..

    http://mrskeciksangat.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. Love Shaklee :)
    http://shakliyshop.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. Banyak benefit join ahli Shaklee.. Best sangat2

    www.annur-shoppe.blogspot.com

    ReplyDelete
  33. sesal dahulu pendapatan....

    http://nadasihat.blogspot.com

    ReplyDelete
  34. macam-macam faedah yang kita boleh dapat dengan join ahli shaklee..
    http://farishmomvittashoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  35. Nak makan sendiri...
    Nak bagi mak ayah @ familia
    Nak wat bisnes...
    Bolehhhhh semuanya ;-)
    Sihat Ceria Bersama ^_^

    http://supplemensemulajadi.blogspot.com/search/label/Daftar%20Pengedar%20Shaklee

    ReplyDelete
  36. rugi xjoin shaklee. cash dpt. keta dpt, trip dpt. sapa nak bg free kan??

    www.ourlovebonding.com

    ReplyDelete
  37. Macam2 keterujaan semenjak join members Shaklee ni.. x menyesal..
    http://zarahealthylife.blogspot.com/2014/06/kenapa-saya-jadi-ahli-shaklee.html

    ReplyDelete
  38. Jangan tunggu lagi. Jom join shaklee sekarang kalau taknak menyesal seumur hidup!
    http://mamairfanauni.blogspot.com/2014/07/jadi-ahli-shaklee-boleh-dapat-bonus-raya.html?m=0

    ReplyDelete
  39. Banayak cara nak jadi ahli...jom pilih cara mana yang berkenan dihati...


    http://ninyfariza82.blogspot.com/2014/07/jom-jadi-ahli.html

    ReplyDelete
  40. shaklee terbaik... daftar sekarang

    http://mamalifna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  41. Jom daftar ahli Shaklee..

    http://sweetmom83.blogspot.com/2013/11/buat-duit-dengan-shaklee.html?m=0

    ReplyDelete