BOLEH PERCAYA KE BISNES SHAKLEE INI ?Salam sayang buat semua pembaca blog mummsayf...


Hari ini ingin saya kongsikan tentang Shaklee dan peluang anda untuk menjana pendapatan dengannya. Dibawah mungkin antara persoalan yang berada di benak pemikiran anda::

> Halal ke produk Shaklee ini?
> Shaklee bukan MLM ke? Boleh percaya ke?
> MLM bukan banyak menipu ke? Upline sahaja yg kaya...
> Banyak ke bonus yang Shaklee bagi?
> Nak jadi ahli kena bayar ribu riban ke?
> Perlu simpan stok berlambak-lambak kat rumah ke?

Semasa saya mula-mula join Shaklee ini, tidak tahu pun Shaklee ni MLM. Sebab seronok sgt minum ESP, saya pun join jadi ahli dengan yuran keahlian RM75. Lepas tu barulah bermula kisah berjinak-jinak utk berbisnes. Bulan pertama buat main-main dapatlah dlm RM70++. Masa tu happylah...selamat dh dapat balik modal. Bulan kedua up to 3angka dan bulan ketiga serius habis alhamdulilah merasalah 4angka sejak dari itu. 

Saya pun sangat bersyukur sebab diketemukan dengan upline dan team bisnes yang sangat best. Group kami sememangnya super duper aktif dan segala tunjuk ajar diberikan dan semuanya secara online. (Kalau group lain tak tahu la ya...)

Disini ingin saya kongsikan sedikit info kenapa anda harus sertai Shaklee bersama saya !!


16 SEBAB KENAPA ANDA HARUS MEMILIH SHAKLEE?


1. Produk yg bagus, berasaskan bahan semulajadi dan melalui kajian terperinci & ujian yg ketat. yg paling penting disahkan halal. Sijil halal lihat sini.

2. Syarikat yg mempunyai kredibiliti dan integriti yang tinggi. Sudah 57 tahun di dunia. Dah established. 

3. Sistem yg adil & terbukti. yg paling penting patuh syariah. 

4. Shaklee bayar bonus yg tinggi pd pengedarnya, 50% drp keuntungan syarikat (satu ciri syarikat yg baik). Banyak sangat benefit selain cash bonus, ada car bonus & mcm2 insentif. Satu peluang yg sangat besar.


5. Bisnes yg boleh diwariskan pada anak-anak.

6. Income yg tidak terhad. Boleh jadi passive income dan pelan untuk persaraan.

7. Bisnes produk kecantikan & kesihatan adalah antara bisnes yg terbaik. Industri yg bernilai billion dollar, termasuk di Malaysia.

8. Tidak perlukan modal. Tak perlu buat pinjaman bank dan tak perlu berhutang dengan sesiapa.

9. Boleh dilakukan 100% dari rumah, tak perlu keluar jumpa orang.

10. Tak perlukan premis perniagaan. Kan mahal nak sewa kedai.

11. Tak perlu simpan stok yg banyak. Tak ada stok langsung pun boleh.

12. Hampir tiada risiko rugi, barang rosak, tak laku dsb

13. Kalis recession (kalis kemelesetan ekonomi), insya Allah. Maksudnya dlm keadaan ekonomi bagus atau tidak, orang tetap akan beli. Orang tetap perlukan suplemen & produk kesihatan.

14. Peluang perniagaan online yg sangat besar, sepertimana kajian oleh SKMM & Paypal berkenaan peningkatan pembeli online & nilai yg dibelanjakan secara online meningkat sehingga berbillion ringgit. Shaklee boleh dibuat 100% secara online.

15. Ramai yg dah berjaya mendapat income sehingga 6 angka sebulan. Dengan ilmu, mentor, sistem, strategi dan jalan yg dah tersedia, SEMUA ORANG BOLEH.

16. Shaklee menyumbang kepada kepimpinan alam sekitar sejak 5 dekad yg lalu. Syarikat pertama di dunia yg memperolehi pensijilan "Climate neutral". Kita sokong Shaklee, kita turut menjaga alam sekitar kerana produk2 Shaklee adalah MESRA ALAM.- Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. - 

 Berminat dan untuk sebarang pertanyaan/info:

Hubungi Fuzza Nisa
Tel/Sms/Whatsapp: 017-6961509
Email: sayfuzanwar@hotmail.com
Visit and like us on FB: https://www.facebook.com/mummysayf 

"INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE? HUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FACEBOOK"

No comments:

Post a Comment