DOA QUNUT NAZILAH BUAT GAZA | SELAMATKAN PALESTINE

DOA QUNUT NAZILAH | SUMBANGAN BUAT GAZA

by MummySayffree gaza


Salam sayang dan Salam Jumaat yang penuh barakah....

Rasanya semua dan mengetahui tentang kezaliman Israel terhadap Palestine. Setiap kali Ramadhan mesti saudara kita disana akan diancam oleh Israel laknatullah ini. Kita sebagai saudara seagama, bantulah dari apa jua segi yang termampu. Yang paling penting adalah doa. Doa adalah senjata bagi orang mukmin. Sempena bulan Ramadhan yang mulia ini, Fuzza mohon kita sama-sama berdoa bagi pembebasan rakyat Palestine yang telah teraniya sejak berabad. Sedih sangat melihat anak kecil dan golongan yang tidak berdosa dianiaya. Bersyukur dan bersederhanalah kita disini. 

Disini, Fuzza ingin kongsikan DOA QUNUT NAZILAH untuk kita sama-sama amalkan terutama setiap kali selepas solat fardhu.

derma untuk gaza


Selain itu sama-samalah kita memberi bantuan dan sumbangan buat mereka. Berilah apa yang kita mampu seikhlas mungkin. Semoga ia dapat menjadi saham buat kita diakhirat kelak. Jom menderma!!!

derma untuk gaza


derma untuk gaza


derma untuk gaza

Dapatkan penjimatan untuk setiap produk Shaklee dengan mendaftar sebagai ahli JOM DAFTAR SEKARANG! Berminat dan untuk sebarang pertanyaan/info:


Hubungi Fuzza Nisa
Tel/Sms/Whatsapp: 017-6961509
Visit and like us on FB: https://www.facebook.com/mummysayf
COD :: Gombak, Batu Caves, UIA, Kota Damansara, Damansara Perdana, Mutiara Damansara


 "INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE? HUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FACEBOOK"

No comments:

Post a Comment