TESTIMONI BERJAYA HAMIL DENGAN GLA COMPLEX

Antara produk Shaklee yang terhangat selain ESP ialah GLA COMPLEX. Sangat diminati dan dangat laris di pasaran sekarang ni. Ramai yang excited ingin mecuba GLA Complex terutama bagi mereka yang sedang berusaha untuk mendapatkan anak. InsyaAllah, kita hanya berusaha tanpa putus asa, rezeki ditentukan oleh Allah S.W.T. InsyaAllah, berkat usaha dan doakan kita yang istiqamah akan diberikan rezeki oleh-Nya...=)

Ramai dikalangan customer yang telah berjaya hamil dengan mengamalkan GLA Complex ini. Ada yang hamil sebelum sempat menghabiskan sebotol pun...alhamdulillah. Seeloknya suami dan isteri bersama-sama berusaha...bagi suami semestinya Zink dan Vitamin E sangat membantu.
BAGAIMANA GLA COMPLEX MEMBANTU KEHAMILAN?


GLA COMPLEX SHAKLEE merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E. 

Antara fungsi GLA Complex ini adalah membantu mengatasi masalah haid tidak teratur dan hormon yang tidak stabil. Apabila haid tidak teratur, maka amatlah sukar untuk menentukan hari subur anda. GLA Complex dapat menstabilkan dan menyeimbangkan hormon, dan mengatur semula haid. Maka peluang untuk  mendapat anak akan lebih cerah.

Selain itu, ia juga membantu menghasilkan cecair serviks yang subur dan berkualiti. Pada hari subur, wanita akan menghasilkan sejenis cecair dan pastikan ianya berwarna putih telur (cecair berkualiti). Cecair ini amat penting kerana ia akan mengangkut sperma untuk berenang ke uterus dan seterusnya ke tiub falopio untuk bersenyawa dengan sel ovum. Maka amat penting untuk mendapatkan cecair serviks yang subur dan berkualiti kerana peluang untuk hamil akan bertambah cerah...insyaAllah.

Tidak rugi mencuba GLA COMPLEX SHAKLEE sebagai salah satu usaha sebelum berserah kepada-Nya. Jom baca antara testimoni pengguna GLA Complex yang sudah berjaya hamil...alhamdulillah...=)

TAHNIAH!!!

Testimoni GLA Complex Shaklee
Dapatkan GLA COMPLEX dan supplemen lain yang dapat membantu meningkatkan kesuburan anda hanya di mummysayf.blogspot.com !!! Istimewa dari wanita untuk wanita.....=)

Anda mungkin meminati:
- Tips Meningkatkan Kesuburan
- Zat Penting untuk Kesuburan Lelaki
- Tips Kesuburan Kaum Adam


- Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. - 

Berminat dan untuk sebarang pertanyaan/info:

Hubungi Fuzza Nisa
Tel/Sms/Whatsapp: 017-6961509
Email: sayfuzanwar@hotmail.com
Visit and like us on FB: https://www.facebook.com/mummysayf

No comments:

Post a Comment